Vince Coll
Vince Coll (3)
Vince Coll (2)
Vince Coll

Des d'una edat primerenca, vaig sentir una atracció especial per l'art, una passió que es va consolidar durant la meva estada a Londres. La meva formació ha estat en gran manera autodidacta, profundament influenciada per un mentor pròxim, que ha estat un guia essencial en el meu desenvolupament artístic.

El 2023, vaig decidir fer el gran pas i embarcar-me en una carrera en l'art contemporani. El meu treball es caracteritza per una combinació d'art clàssic i modern, en què destaca especialment l'ús audaç de formes, colors i llums. Els temes filosòfics i emocionals juguen un paper central en les meves obres i conviden l'espectador a una reflexió profunda.
La meva tècnica distintiva involucra la manipulació digital de llums de colors, creant efectes visuals únics que han capturat l'atenció de molts. Entre les meves obres més notables es troben VIP i Cor, reconegudes per la seva innovació i la seva capacitat per a evocar sentiments profunds.
He tingut la fortuna de col·laborar amb altres artistes i participar en projectes emocionants com "Amnesis", una experiència sensorial d'art en viu, i el moviment "Pla Ponts", que reuneix artistes de tot el món per a fomentar l'intercanvi cultural.En tot just un any de carrera professional, he tingut l'oportunitat d'exposar en diverses galeries i participar en esdeveniments importants. Les meves obres han estat adquirides per col·leccions privades destacades, la qual cosa ha consolidat la meva reputació en l'àmbit de l'art contemporani.

La meva obra està en constant evolució, incorporant diverses tècniques i disciplines. Aquest estil innovador ha deixat una petjada significativa i he guanyat admiradors per la meva habilitat per a combinar allò clàssic i allò modern d'una manera única.

Mira la seva obra