Camila Schuckmann
IMG-20210511-WA0006
IMG-20210511-WA0007
Camila Schuckmann

Sempre em va agradar l'art, a 6 anys vaig començar a estudiar dibuix i pintura en una petita escola d'art, però copiar dibuixos d'uns altres em semblava avorrit, així que vaig pensar que potser no era "el meu".
Una mica més gran, durant molts anys vaig provar aprendre diferents disciplines artístiques que després vaig interrelacionar. Sempre aprenent de manera autodidàctica, o fent cursos en línia gratuïts.
Vaig pintar quadres, objectes en fusta i teles, tot el que es posés davant meu necessitava intervenir-ho artísticament, l'art era aquí tot el temps, però mai em vaig sentir segura de dedicar-me a això, fins que vaig descobrir la il·lustració digital en el 2020.
Gràcies a una aplicació en el mòbil vaig començar a dibuixar i em vaig adonar que necessitava aprendre tècniques d'il·lustració, i vaig començar a realitzar cursos en Crehana, Doméstika o YouTube.
I fins al dia d'avui no puc parar d'aprendre noves tècniques.
Em fascina l'art en totes les seves formes, per això tracte d'aprendre disseny gràfic, fotografia, dibuix i pintura el més que puc cada dia, per a recuperar el temps perdut.
La meva meta és poder anar a estudiar belles arts i tal vegada després, disseny gràfic.
Encara tinc molt a aprendre, però per fi sent que vaig entendre quin és el meu camí.

Mira la seva obra