Samira Ben
thumbnail_image_6487327
thumbnail_image_6487327 (2)
Samira Ben
Ei! Sóc Samira, una apassionada de l'art en totes les seves facetes. Encara que jo em situo en el camp de la il·lustració. Sóc tècnic superior d'arts plàstiques, graduada a l'Escola d'Art i Superior de Disseny.

He dibuixat tota la vida, des que tinc ús de raó. Malauradament, no he crescut amb cap referent. Tot i no tenir familiars ni figures amb les quals orientar-me, sí que he tingut amics amb els que he dibuixat al llarg de l'avorrida i tortuosa secundària. Mai vaig considerar el dibuix com una manera de vida, però les circumstàncies van jugar al meu favor i per art de màgia vaig descobrir al carrer la EASDIB i que existia una cosa anomenada "Il·lustració", un cicle formatiu superior. Sense pensar-m'ho dues vegades, vaig anar de cap. Sempre vaig tenir dins meva la fascinació pel dibuix.

Un cop allà, vaig aprendre mil coses. Els treballs, els professors, l'ambient, i sobretot els companys. Em vaig ficar de ple en la Il·lustració. Allà vaig descobrir la meva atracció pel Concept Art. La idea de donar-li vida a tot un món, fictici i imaginari, m'omple de sobre manera. Tinc una especial preferència per la fantasia medieval. També per l'art fosc, el terror. Encara que el Concept Art sigui la meva passió, estic oberta a tot. La raó és que el simple fet de dibuixar m'omple, el procés m'omple.

Treball en digital la gran part de el temps però estic tractant de reprendre el tradicional. Estic intentant viure de la il·lustració, treballar per a empreses o encàrrecs. Els meus pràctiques van ser amb el fantàstic Pepmi Garau https://www.pepmi.es/
Espero que en aquest camí pugui mostrar-me a el món i que entre ells estigueu vosaltres, poder conèixer-vos i explorar noves oportunitats.

Mira la seva obra